SrpskiEnglish
Italijanski jezik

BENVENUTI!

Italijanski jezik

Italijanski jezik je jedan od najpopularnijih jezika naročito među mladima.Sami italijani su izuzetno ponosni na svoj jezik i teško im ide učenje stranih jezika,zato sa italijanima uglavnom možete pričati samo italijanski.

Italijanski je veoma melodičan i milozvučan, savršen jezik pesništva, besedništva, umetnosti i naravno ljubavi.

Osnova jezika je latinski ali pored reči latinskog porekla nailazimo i na germanizme, pa čak i na turcizme. Prebogat svojim šarolikim vokabularom italijanski mami i privlači veliki broj ljudi.

U našoj školi metodi učenja zasnivaju se na komunikacijskom i induktivnom principu, drugim rečima svi naši polaznici za vrlo kratko vreme osposobljavaju se za tečno i lako uspostavljanje komunikacije.

Nivoi učenja livelisani su na sledeći način:

  • livello principiante
  • livello elementare
  • livello avanzato
  • livello intermedio
  • livello medio superiore
  • livello superiore
  • conversazione

Nakon uspešno savladanih ovih šest nivoa, koji traju svaki po godinu dana, očekuje vas kurs konverzacije a zatim kurs za CELI međunarodni sertifikat. Na kursu konverzacije svo savladano znanje primenjujete u konverzaciji sa drugim polaznicima i profesorom.

Čitaju se italijanski časopisi, biraju se aktuelne teme i zanimljivi članci. Skidaju se aktuelnosti sa interneta i dovode gosti iz Italije sa kojima ćete lako i bez teskoća uspostavljati komunikaciju i to je momenat kada ćete videti koliko vaše znanje brilira.

CELI je izuzetno zahtevan kurs na kojem se studenti pripremaju za polaganje ispita koji obuhvata najviši stepen učenja italijanskog jezika za strance pri ITALIJANSKOM KULTURNOM CENTRU U BEOGRADU.

I ovo nije sve, dođite i uverite se u naš kvalitet

BENVENUTI!