Lingua Blog

29Jan
phoca_thumb_l_dsc_2679_1920_x_1080.jpg

Svečana dodela diploma

Jan 29, 2020

Već po tradiciji, svake godine veliki broj naših đaka izađe i uspešno položi neke od najtežih međunarodnih jezičkih ispita. Kao nagradu, Lingua im uvek priredi proslavu na kojoj svečano prime svoj međunarodno priznat sertifikat i provedu prijatno veče sa svojim kolegama i profesorima.

29Jan
phoca_thumb_l_lingua_party_2013_36.jpg

Lingua Party

Jan 29, 2020

Lingua svake godine organizuje žurku za odrasle polaznike. Dobar provod, još bolja muzika i atmosfera vas očekuju sa celom Lingua ekipom. Delić atmosfere sa prethodnih žurki možete pronaći ovde.

29Jan
history-of-pancake-day.jpg

Lingua Pankcake Day

Jan 29, 2020

U februauru Lingva označava Pancake Day, što znači da tog dana u našem centru svi uživaju u ukusnim palačinkama. Oni koji baš taj dan nemaju čas ne treba da brinu, sveža tura će ih sačekati narednog dana!

29Jan
phoca_thumb_l_testera_07_07.jpg

Letnji jezički kamp Testera

Jan 29, 2020

Svako leto naši đaci imaju priliku da provedu 7 dana u prirodi učeći jezik kroz druženje i igru. Raznovrsne jezičke i fizičke ativnosti čine da Lingvin jezički kamp na Testeri bude jedno nezaboravno iskustvo.

29Jan
DSC_8605.jpg

Posetite Englesku sa Lingua jezičkim centrom

Jan 29, 2020

Pružajući đacima jedinstvenu priliku da usavrše svoje znanje, Lingua organizuje letnje jezičke kampove. Sa nama imate priliku da provedete vreme u Engleskoj, Nemačkoj ili Francuskoj učeći jezik i upoznavajući se sa kulturom. Pažljivo osmišljeni kursevi u vodećim lokalnim centrima će značajno obogatiti vaš jezik i pružiti vam nezaboravno iskustvo. Da vidite kako su se naši polaznici proveli posetite našu galeriju.

29Jan
phoca_thumb_l_halloween_party_3.jpg

Halloween Party

Jan 29, 2020

Lingvina žurka za noć veštica je najčuvenija u gradu. Veče puno zabave i druženja sa najboljim animatorima, upotpunjeno poklonima. Vaši najmlađi će zasigurno uživati. Uverite se i sami tako što će te pogledati našu galeriju.