U školi stranih jezika LINGUA se organizuju standardni i intenzivni kursevi engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, francuskog, norveškog, mađarskog i ruskog jezika. U učionicama, vedrih i toplih boja, sa najsavremenijom opremom, skupljaju se deca i odrasli spremni da jedni sa drugima podele sva prijatna iskustva stečena kroz aktivan rad na svom obrazovanju. Jer, znanje je neprocenjivo i niko Vam ga ne može oduzeti.

U Lingui se obavlja pripremna nastava za polaganje ispita Kembridž univerziteta. Naši brojni polaznici, deca i odrasli, uspešno su položili neki od ispita i stekli Kembridž diplome. Zašto da se pripremate za Cambridge ispite u Lingui: Iskusan kadar, dokazan uspeh, sigurnost da ćete ostvariti željeni cilj, kao i popust prilikom prijave ispita.

Korišćenjem jedinstvenih metoda u nastavi i prolaznošću sa preko 98% na svim ESOL ispitima: PET, FCE, CAE, CPE, BEC-l, BEC-ll, BEC-lll, ILEC, uvršćeni smo u red najuspešnijih škola od strane Britanskog saveta.

Lingua

LINGUA - CAMBRIDGE PREPARTION CENTRE

Kembridž diplome su međunarodno priznate, prihvaćene na evropskim i mnogim drugim univerzitetima kao dokaz o poznavanju engleskog jezika. Mnoge kompanije i institucije u zemlji i svetu traže ih kao dokaz o znanju jezika. U našem centru se veliki broj đaka uspešno pripremao, položio i stekao diplomu  kao krunu rada i učenja. Našim polaznicima Kembridž i Britanski savet nude niz pogodnosti od kojih je jedna i popust prilikom uplate ispita.  Osim Kembridž diploma, tu je i  licenca licenca Londonske Privredne Komore za izdavanje sertifikata LCCI, neophodnog za sve one koji planiraju da svojim znanjem konkurišu na visoka mesta, a koje priznaju evropski magnati poput BMW-a, LuftHansa-e, Motorole, Hewlett Packard, Sony, Wella, Siemens, Sabre, IBM-a. U prethodnom roku naši polaznici su svi uspešno položili LCCI ispite sa najvišim ocenama. 

Mi mislimo na Vaš CV, mislite i Vi!

Dodatni sadržaji

  • Letnji jezički kamp
  • Letnji tečajevi engleskog jezika u inostranstvu: London, Oxford, Farringtons, New York
  • Letnji kampovi u Velikoj Britaniji za decu, uz pratnju profesora, od 12 do 17 godina 
  • Škole stranog jezika u Engleskoj, Nemačkoj, Francuskoj, Italiji i Španiji

Zašto Lingua?

Blog Single
  • 28 godina iskustva u radu sa decom i odraslima
  • brojne međunarodne diploma stečene u našoj školi
  • aktivno članstvo u raznim školskim i profesorskim udruženjima
  • stalna saradnja sa Britanskim savetom, Institutom Servantes, ruskim domom, francuskim, italijanskim i nemačkim kulturnim centrom
  • učešće u osnivanju Sekcije centara stranih jezika Privredne komore Srbije.

Škola stranih jezika Lingua je dobitnik najprestižnijeg priznanja Univerziteta u Kembridžu.

Škola stranih jezika Lingua – gde mogu da iskoristim maksimum svojih mogućnosti!