Blog Single

Centar stranih jezika "Lingua" i turistička agencija "Kompas" organizuju putovanja u Veliku Britaniju sa ciljem učenja engleskog jezika. Deca uzrasta od 10 do 16 godina borave u specijalizovanim koledžima tipa summer camp, a za one starije organizujemo boravak u Londonu, Oxfordu, Bournemouthu sa smeštajem rezidencionalnog tipa ili u porodicama. Dugogodišnje iskustvo u radu sa sistemom škola King's school, potvrdilo nam je korist letnjeg boravka u okruženju gde se koristi isključivo engleski jezik i gde se stiču prijateljstva sa decom iz čitavog sveta.

Deca na putovanje u Englesku odlaze u pratnji profesora iz našeg centra a u predviđenom terminu. Tokom boravka u koledžu pohađaju nastavu engleskog jezika, a u slobodnom vremenu su organizovane sportske i razne druge aktivnosti. Tokom vikenda planirane su ekskurzije po izboru. Sve detalje o ovom programu možete saznati u prostorijama našeg centra.

Odrasli polaznici na putovanje odlaze u pratnji profesora ali ne isključivo, zavisi od termina odnosno grada za koji se opredele. Svakako ih na aerodromu čeka predstavnik škole koji ih prati do porodice ili smeštaja koji su odabrali.

Mogućnosti su razne, samo je potrebno opredeliti se. Sa svim školama i koledžima postoji dugogodišnja uspešna saradnja i za ovu letnju sezonu su predviđene već dve grupe. Za sve informacije možete se obratiti sekretarijatu škole ili nekom od profesora.